Tahniah Kepada ALK 2024/2026

Assalammualaikum w.b.t. 

Semoga semua perwakilan di dalam keadaan sihat adanya. 

Alhamdulillah, berlangsung sudah Mesyuarat Anggota Lembaga Koperasi (ALK) kali pertama bagi tahun 2024 yang di adakan semalam. (24 Januari 2024 pada pukul 9:00pm)

Sekalung tahniah kepada kesemua ALK yang baru di pilih ketika Mesyuarat Agung Tahunan Perwakilan yang diadakan pada 19 Januari 2024 tempoh hari.

Mesyuarat ini bertumpu kepada agenda pemilihan Pengerusi , Setiausaha , Bendahari & lain-lain perkara berbangkit.

Pihak pengurusan ingin mengambil kesempatan untuk mengucapkan tahniah kepada pemilihan Pengerusi yang baru iaitu Tuan Mohd Fadzil Bin Abdul Ghani (Pengerusi). 

Beliau akan di bantu oleh Tuan Mohd Rafie Bin Razali (Setiausaha) dan Puan Aini Suryana Binti Zaini (Bendahari).

Semoga Pihak ALK yang telah dilantik bersama-sama menjalankan amanah dan tanggungjawab serta membangunkan ekonomi Koperasi Pembangunan Pengguna Islam Malaysia dengan cemerlang.

 

Layari laman sesawang rasmi KoPPIM
https://koppim.com.my/

Layari portal ahli KoPPIM
https://anggota.koppim.com.my/

“Dari Anggota Untuk Anggota”

Share this post

Berita Terkini

Tahniah Kepada ALK 2024/2026

Previous Next Previous Next Assalammualaikum w.b.t.  Semoga semua perwakilan di dalam keadaan sihat adanya.  Alhamdulillah, berlangsung sudah Mesyuarat Anggota Lembaga Koperasi (ALK) kali pertama bagi

Maklumat Lanjut >>>
Berita Terkini

Tingkatkan Jualan Anda

Malakat Mall telah mulakan langkah dan mengajak Ahli KoPPIM untuk bersama sebagai pemilik bersama dengan hanya memindahkan belanja runcit. Kini Malakat Mall meluaskan lagi pasaran

Maklumat Lanjut >>>